Menu

KvK: H1234567
BTW: 1234567

Ik werk met de leveringsvoorwaarden van Tekstnet en stuur ze je op verzoek toe.

Anderen over Sylvia Roes

Ronald de Jong, bestuursadviseur gemeente Rijswijk:

“In het verleden heb ik voor een aantal grote strategische projecten samengewerkt met Sylvia Roes. Sylvia is vakkundig en weet waar ze het over heeft. Ingewikkelde zaken weet ze  goed af te pellen en om te vormen tot begrijpelijke boodschappen. Ze bedenkt de communicatiestrategie en  voert die uit, werkt snel en houdt deadlines in de gaten. Ze doet wat ze belooft en neemt daardoor veel werk uit handen. Ook is ze flexibel en enthousiast.  Het is kortom altijd erg plezierig om samen te werken met Sylvia.”

Marisse Boegheim, senior beleidsadviseur bij Waternet:

“Ik ken Sylvia al een flink aantal jaren en ik schakel haar in voor zeer uiteenlopende opdrachten. De reden? Ik vind Sylvia een kei in bestuurlijke communicatie. Ze snapt de uitdagingen waar we in onze communicatie voor staan, houdt daarbij altijd de doelgroep en doelstelling in gedachten en is daar eerlijk en duidelijk over. Ze stelt vragen, is creatief, houdt je scherp en denkt mee: over je boodschap en de manier waarop je die over kan brengen. Daarbij kijkt ze ook altijd wat er verder in de omgeving speelt en neemt dat mee in haar advisering en producten. Zowel voor teksten, speeches, het ontwikkelen van verschillende communicatiemiddelen als voor projectcommunicatie en -advisering heb je aan Sylvia een goede. Die combinatie van competenties in een persoon vind ik uniek. Dat is de kracht van Sylvia en de reden dat ik haar steeds weer vraag.”

Ellen Bos, communicatieadviseur gemeente Zoetermeer:

“Al jarenlang huren wij Sylvia Roes in voor allerlei verschillende opdrachten. Ik werk altijd heel fijn met haar samen. Sylvia verstaat haar vak, is zeer creatief en begrijpt heel goed wat er nodig is om de opdracht tot een succes te maken. Sylvia weet de meest ingewikkelde teksten om te zetten tot een uitstekende begrijpelijke tekst die aansluit bij de doelgroep. Ze denkt met je mee en houdt je scherp door de juiste vragen te stellen. Sylvia is voor ons een betrouwbare samenwerkingspartner. En ook belangrijk, heel prettig in de omgang.”