Menu

KvK: H1234567
BTW: 1234567

Ik werk met de leveringsvoorwaarden van Tekstnet en stuur ze je op verzoek toe.

Cursussen

Iedereen kan schrijven, ook mensen die tegen het opstellen van een (bewoners)brief of een beleidsrapport aanhikken. Goed leesbare teksten hebben geen ingewikkelde zinnen of moeilijke woorden nodig. Ook hoef je hiervoor niet op ‘Jip-en-Jannekeniveau’ te schrijven. In mijn cursussen krijg je praktische tips om voortaan met plezier aan je teksten te werken.

Kort en bondig

Hoe schrijf je kort en bondig? Hoe zorg je ervoor dat je lezer begrijpt wat jij wil overbrengen? In de workshop Kort en bondig schrijven leer je je boodschap in korte en duidelijke teksten te verwoorden.

Schrijven wat je bedoelt

Hoe maak je duidelijk wat je bedoelt? In de eerste bijeenkomst behandelen we valkuilen en veelgemaakte fouten. In de tweede bijeenkomst herhalen we de stof, bekijken waar je tegenaan liep en krijg je tips en trucs. In beide sessies komen grammatica en spelling aan de orde. Je gaat met praktische oefeningen zelf aan de slag, in je eentje of in groepjes.

Kietel je schrijfspieren

Iedereen die veel schrijft, zou een paar keer per jaar zijn schrijfspieren eens flink moeten kietelen: schuif al die zakelijke teksten aan de kant en geef je verbeelding ruim baan. Je krijgt er nieuwe energie van, kijkt weer fris tegen zakelijke opdrachten aan en stoft er de binnenkant van je hoofd mee af. Het is een cadeau aan jezelf.

In de workshop Kietel je schrijfspieren blijken alledaagse dingen helemaal niet zo alledaags te zijn en ontsluier je geheimen van personages die je zelf creëert. Na afloop weet je dat niets is wat het lijkt en kijk je anders naar de wereld om je heen.

Geschikt voor bedrijfsuitjes.

Ben je geïnteresseerd in een van mijn cursussen? Neem dan contact met me op, dan kunnen we je wensen bespreken. Ik maak alle cursussen op maat.

Kijk ook eens op www.toverpen.nl voor mijn cursussen creatief schrijven en levensverhalen schrijven.