Menu

KvK: H1234567
BTW: 1234567

Ik werk met de leveringsvoorwaarden van Tekstnet en stuur ze je op verzoek toe.

Communicatieadvies

Ik ben niet alleen tekstschrijfster, maar ook communicatieadviseur. Dat betekent dat ik je ook kan ondersteunen bij het bereiken van je doelgroepen op zo’n manier dat je boodschap overkomt. Daarbij brengen we samen je doelgroepen in kaart, stellen we je boodschap op en bepalen we de communicatiemiddelen en de strategie, rekening houdend met politieke en strategische gevoeligheden. We, dat zijn jij en ik. Jij vertelt wat je wilt en ik werk dat uit, waarbij ik kritische vragen niet schuw. Daarmee kan je je wensen scherper krijgen.

Ik kan de schakel zijn tussen de communicatieafdeling en andere vakafdelingen, omdat ik niet alleen adviseer en communicatieplannen opstel, maar deze ook kan uitvoeren. Dat betekent minder werk en zorgen voor deze afdelingen.

Een middel om je boodschap over te brengen, is een publiekscampagne of ander evenement. Ook daarvoor kan je bij mij terecht. Of dat nu een feestelijke oplevering is van een (bouw)project of een campagne met inzet van diverse middelen, ik verzorg het voor je. In mijn netwerk heb ik goede vakmensen met uiteenlopende disciplines die me hierbij helpen, variërend van fotografen, vormgevers tot reclamebureaus.